Enter your keyword

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja internet trgovine www.houseofcandles.eu sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (NN 41/14, na snazi od 08.04.2014), temelje se na preporukama HGK i međunarodnom kodeksu za prodaju putem interneta i elektronsko poslovanje.
S internet trgovinom www.houseofcandles.eu  upravlja tvrtka Creativity eight j.d.o.o. koji je ujedno i pružatelj usluga elektronske trgovine (u daljnjem tekstu “Prodavatelj”).
Pažljivo pročitajte opće uvjete internet trgovine. Ulaskom u internet trgovinu www.houseofcandles.eu, posjetitelji potvrđuju da su upoznati i suglasni s uvjetima korištenja, te da ih isti obvezuju bez ograničenja.
Usluge internet trgovine možete koristiti kao potencijalni kupac, kada se registrirate kao korisnik. Posjetitelj s registracijom potvrđuje i jamči da je punoljetna, poslovno sposobna osoba. Korisnik je dužan prilikom registracije upisati točne podatke. Korisničko ime i lozinka nedvosmisleno definiraju korisnika i povezuju ga s unesenim podacima.
Prodavatelj zadržava pravo izmjene Općih uvjeta bez prethodne najave. Izmjene i dopune primjenjuju se od trenutka objave i obvezujuće su za korisnika internet trgovine.
Postoji mogućnost da radi tehničkih razloga korištenje naše internet trgovine bude otežano. Iz tog razloga, Prodavatelj zadržava pravo da na određeni ili neodređeni rok ograniči ili potpuno zaustavi prodaju proizvoda. 
Ponuda u internet trgovina radi same prirode posla može se mijenjati na dnevnoj bazi. Fotografije i slike objavljene na web stranici vlasništvo su Creativity eight j.d.o.o.  te ne predstavljaju identičan proizvod ili uslugu. Slike se ne smiju kopirati za komercijalnu uporabu ili distribuciju, niti smiju biti izmijenjene ili ponovno objavljene na drugim mjestima. Ova stranica može sadržavati i slike za koje je Ponuditelj dobio pravo na korištenje, ali one su zaštićene autorskim pravima treće strane.
Za sadržaj povezanih web stranica u ovom primjeru ne odgovaramo, jer one pripadaju drugim vlasnicima. Isto tako ne jamčimo za sadržaj na povezanim web stranicama.
Ovim Općim uvjetima poslovanja utvrđuju se djelovanje internet trgovine, prava i obveze posjetitelja, korisnika i kupaca te poslovni odnos između Prodavatelja i korisnika kao kupaca proizvoda iz internet trgovine.