Enter your keyword

posebne namjene

Svijeća „Igra“

koje se igraju sa bojama i na taj način jedna drugu nadopunjuju. Svijeće su namijenjene za upijanje negativne energije (crna boja) i ujedno aktiviranje prve čakre (crvena boja) koja je naš energetski temelj te je zadužena za svijest o vlastitoj tjelesnosti, vitalnost, strast, životnu radost, iskonsko postojanje, materijalnu sigurnost…Svijeće u sebi sadrže eterično ulje timjana koje jača imunološki sustav, koristi se kod različitih inefekcija te ima odlično antidepresivno djelovanje. Od kristala svijeće u sebi sadrže gorski kristal ili kalcit koji je snažan filter energije i svojim prisutstvom čisti energiju iz prostora i pojačava našu energiju, donosi emocionalnu stabilnost, samouvjerenost te dosljednost. Svijeća „Igra“ potiče pročišćavanje i uravnoteženost energije koja nam je svima potrebna kako bismo razvili stabilan stav i postojanost uma te podigli svijest o svojim tjelesnim potrebama i na taj način pokazali ljubav prema samome sebi.

Svijeće „Vođene ljubavlju“

Svijeće koje dolaze u paru. Sastoje se od: jedne svijeće u kojoj igraju crvena i bijela boja i druge svijeće u kojoj se igraju narandžasta i bijela boja. Crvena boja označava prvu čakru, narandžasta boja drugu čakru, a bijela boja predstavlja prepuštanje i dodatno poticanje o svjesnosti nas samih. Njihova namjena jednostavno je savršena; služe za poticanje, stimuliranje i buđenje seksualne energije u nama.

Prva svijeća crveno-bijele boje u sebi sadrži eterično ulje pačulija koje pomaže u usklađivanju energija unutar nas samih, olakšava spajanje muških i ženskih principa unutar svakog čovjeka, osim toga je i jak afrodizijak. Prva čakra zadužena je za razvijanje životne energije, ženske energije u nama, ona je bitna jer razvija svjesnost o našem fizičkom tijelu, o prihvaćanju samih sebe – upravo takvih kakvi jesmo (savršeni). Od kristala u sebi sadrži granat (poznat kao i garnet) koji inspririra ljubav i posvećenost, balansira seksualni nagon i otklanja emotivni disbalans. Granat je kristal koji simbolizira vatru, strast, promjene, čistoću srca te nam pomaže savladati zabrane i slušati glas iz svoje duše. Pojačava našu izdržljivost, vodi nas završetku djela, tjera da se ne predajemo te probuđuje radost. Razvija našu fantaziju i želju za isprobavanjem nepoznatog. Njegova bordo boja označava magičnu moć ljubavi i strasti, čiste i nevine ljubavi. Moć vatre dodaje seksualnu vitalnost koju duša priželjkuje ali zabrane blokiraju. Na seksualne organe djeluje kao afrodizijak, te pozitivan utjecaj ima na neplodnost i impotenciju uzrokovanu psihičkim problemima.

Druga svijeća narandžasto-bijele boje predstavlja drugu čakru koja je povezana sa spolnim žlijezdama te utječe na reprodukcijski sustav i naše djelovanje. Druga čakra određuje i naš odnos prema spolnosti, kvaliteti ljubavi prema partneru te pružanje i primanje tjelesnog, umnog i duhovnog zadovoljstva. Ako je druga čakra blokirana čovjek je spolno nemoćan i nezainteresiran. Kod žene se to manifestira kao nemogućnost doživljavanja orgazma, a kod muškarca u preranoj ejakulaciji. U sebi sadrži eterično ulje jasmina koje olakšava tegobe psihosomatskog i psihičkog podrijetla, pomaže u otklanjanju negativnih misli, umanjuje stres i poznat je kao jak afrodizijak, pomaže pri seksualnim poteškoćama kod muškaraca i žena.

Svijeća “Vođena ljubavlju” pobuditi će u vama strast i želju, probuditi u vama vašu seksualnost, otkriti neke nove svjetove i osvijestiti vašu seksualnu energiju koja je vrlo moćna, ali ju uvijek ograničavamo i skrivamo ispod tepiha. E pa sada je došlo vrijeme da se prepustite onome što je oduvijek bilo sakriveno u vama…. Onome što je kako kažu tabu tema…. Gotovo je sa skrivanjem, što ste sakrili ste sakrili i sada napokon možete biti vođeni ljubavlju…

Svijeća „Green love“

svijeće zelene boje za čišćenje energije u prostoru. Osjećate li se nelagodno u vašem prostoru, ponekad vam je hladno brrrrrrrrr, osjećate da je sve usporeno u životu, osjećate li se deprimirano, umorno, svađate li se često, imate osjećaj da ste stalno bolesni, bezvoljni… Onda je ova svijeća upravo za vas. Svijeća sadrži komadiće sušene kadulje ili tamjan, ovisno o vašoj želji i potrebi. Kadulja dolazi od latinskog naziva koje potječe od riječi „salver“ što znači spasiti. Kadulja pročišćava određene vrste blokada negativne energije u auri i čakrama te čisti staru, ustajalu energiju. Prema nekim vjerovanjima svakodnevno paljenje zelene svijeće na ulazu u kuću donosi blagostanje i obilje. Tamjan je aromatična smola koja se dobiva iz drva Boswellia koja raste diljem Azije i Afrike, jako je ljekovit te svojim mirisom pročišćava energiju u prostoru. Prema nekim vjerovanjima svakodnevno korištenje tamjana u kući donosi dobro zdravlje svim ukućanima. Od kristala u sebi sadrži gorski kristal i/ili/ kalcit te od eteričnih ulja u sebi sadržava kadulju.

Svijeća „Yin/ Žena“

Svijeća koja je namijenjena ženama. U svijeći vlada igra bijele, crvene, narančaste, žute i zelene boje. Bijela boja predstavlja svijetlost, te u sebi sadrži eterično ulje ružmarina koje zbog svojih mirisnih molekula smanjuje razinu kortizola (hormon stresa), uklanja tjeskobu i popravlja pamćenje te daje osjećaj spokoja, ali i bistar um. Eterično ulje ružmarina zahvaljujući antibakterijskom i protugljivičnom djelovanju djeluje na cjelokupni imunitet i samim time čini nas jačim. Crvena boja predstavlja prvu čakru koja naše tijelo, duh i dušu hrani životnom energijom i temelj je mentalnog i emocionalnog zdravlja. Crvenoj boji pripada eterično ulje pačulija koje svojim djelovanjem pomaže u usklađivanju energija unutar nas samih, olakšava spajanje muških i ženskih principa unutar svakog čovjeka, jača emotivnu i psihičku sposobnost. Narančasta boja predstavlja drugu čakru koja daje energiju koja je temelj za savršeno funkcioniranje svih tjelesnih procesa, a samim time zadužena za zdravlje organizma. Narančastoj boji pripada eterično ulje jasmina koje svojim djelovanjem utječe na sve tegobe psihičkog i psihosomatskog podrijetla, pomaže u uklanjanju negativnih misli, umanjuje stres, povećava duhovnu svjesnost, pomaže povratiti samopouzdanje te je blagotvorno kod bolova svih vrsta. Žuta boja predstavlja treću čakru koja je zadužena za osobnu snagu, moć, samopouzdanje, radost , smijeh, samokontrolu, empatiju, povezana je sa sposobnošću da čovjek upozna sebe i osjeti svu radost koju zaslužuje. Žutoj boji pripada eterično ulje metvice koja osvježava umornu psihu te ublažuje stanje šoka i napetosti, usklađuje energije, budi samopoštovanje, jača sposobnost tolerancije i prilagodljivosti, pomaže kod teškoća pri donošenju odluka. Zelena boja predstavlja četvrtu čakru koja predstavlja univerzalnu ljubav, za nju se kaže da je pokretač ljubavi, ne samo prema pojedincu nego i prema čovječanstvu uopće. Smještena je na području srca iza prsne kosti, a povezana je sa timusom koji djeluje na imuni sustav. To je središte kroz koje ljubimo i kroz koje teče energija povezanosti sa svime na svijetu. Zelenoj boji pripada eterično ulje naranče koje djeluje stimulirajuće na živčani sustav, olakšava zabrinutost i tjeskobe, osvježava i vraća vitalnu energiju, bistri um i obnavlja živčani sustav nakon dugog intenzivnog intelektualnog napora, jača i pospješuje misaone procese i pamćenje. Pomaže pri harmonizaciji energije između energije racionalnog i emotivnog bića, pomaže pri iskazivanju i primanju osjećaja, otklanja strah od nepoznatog i jača želju za životom. House of candles™

Svijeća „Žena“ od kristala sadrži mjesečev kamen. Predivan i snažan kamen za žene. Pruža duboko emotivno iscjeljenje, te snažno utječe na ženski reproduktivni ciklus i smanjuje napetost i nezdravosti izazvane menstruacijom, te olakšava tegobe klimakterija. Sa psihološkog aspekta, mjesečev kamen stišava prenagle reakcije na situacije i na emotivne okidače, ispunjen je ženskom energijom te na taj način potiče ženstvenost. Dovodi u ravnotežu mušku i žensku energiju.

Svijeće „Crno-bijeli svijet“


Svijeće „Crno-bijeli svijet“ svijeće namijenjene pušačima i onima koji to nisu, a žive u okruženju pušača. Dolaze u bijeloj boji koja sadržava prirodnu aromu vanilije, dokse u crnoj boji nalazi prirodna aroma jagode. Ova svijeća u sebi sadrži gorski kristal koji pojačava energiju i iscjeljenje, zbog svoje jedinstvene spiralne kristalne forme. On apsorbira, pohranjuje, otpušta i regulira energiju i odlično uklanja blokade. Njegov puni energijski spektar aktivira sve razine svijesti. Univerzalan iscjeljitelj i pojačivač. Poravnava našu svijest sa snagama Univerzuma, pomažući svakome od nas da pronađe svoje vlastito unutrašnje svjetlo, koje nas povezuje sa Univerzalnim svjetlom. Pomaže fokusirati i pojačati ideje i namjere. Uravnotežuje emocije. Raspršuje negativnosti u osobnom energijskom polju (auri) i u prostoru. Prima, aktivira, pohranjuje, prenosi, transformira i pojačava energiju, uključujući misli i informacije. Gorski kristal stimulira imuni sustav i dovodi tijelo u ravnotežu. Aktivira i balansira rad epifize i hipofize. Čisti krvne žile, stabilizira krvni tlak, pomaže radu srca i mozga. Podržava sve čakre, a naročito solarni pleksus, srčanu i šestu čakru. House of candles™

* Pušenje ŠTETI Vašem zdravlju!!!