Enter your keyword

Svijeća Green love

Svijeća Green love

80.00 Kn134.00 Kn

Svijeća „ Green love“ svijeće zelene boje za čišćenje energije u prostoru. Osjećate li se nelagodno u vašem prostoru, ponekad vam je hladno brrrrrrrrr, osjećate da je sve usporeno u životu, osjećate li se deprimirano, umorno, svađate li se često, imate osjećaj da ste stalno bolesni, bezvoljni… Onda je ova svijeća upravo za vas.

Očisti
Compare
N/A. Na zalihi . , , .

Opis proizvoda

Svijeća „ Green love“ svijeće zelene boje za čišćenje energije u prostoru. Osjećate li se nelagodno u vašem prostoru, ponekad vam je hladno brrrrrrrrr, osjećate da je sve usporeno u životu, osjećate li se deprimirano, umorno, svađate li se često, imate osjećaj da ste stalno bolesni, bezvoljni… Onda je ova svijeća upravo za vas. Svijeća sadrži komadiće sušene kadulje ili tamjan, ovisno o vašoj želji i potrebi. Kadulja dolazi od latinskog naziva koje potječe od riječi „salver“ što znači spasiti. Kadulja pročišćava određene vrste blokada negativne energije u auri i čakrama te čisti staru, ustajalu energiju.

Prema nekim vjerovanjima svakodnevno paljenje zelene svijeće na ulazu u kuću donosi blagostanje i obilje. Tamjan je aromatična smola koja se dobiva iz drva Boswellia koja raste diljem Azije i Afrike, jako je ljekovit te svojim mirisom pročišćava energiju u prostoru.

Prema nekim vjerovanjima svakodnevno korištenje tamjana u kući donosi dobro zdravlje svim ukućanima. Od kristala u sebi sadrži gorski kristal i/ili/ kalcit te od eteričnih ulja u sebi sadržava kadulju.

Dodatne informacije

Vel.

9.5, 12, 15.5

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Svijeća Green love”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *